Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВТова е лично обвинение, Танева, Танева, даже нямаше

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВТова е лично обвинение, Танева, Танева, даже нямаше
Коментари Харесай

Танева: Всички обвинения мога да изтърпя. Важното е в края на кризата земеделските производители да се оцелели

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

„ Това е персонално обвиняване, Танева, Танева, дори нямаше логичност. Според мен пренебрежение е към обществото е да се занимава с персоналната си война по отношение на мен. ”

Това съобщи в ”Лице в лице ” по БТВ земеделския министър Десислава Танева във връзка въпроса на огромните хранителни вериги за кого работи: „ За дребните компании или олигарсите? ”. Повод за това мнение е постановлението на кабинета да задължи огромните вериги да продават повече артикули на български производители.

„ Всички обвинявания мога да изтърпя, за мен те нямат значение. Единственото, което има значение, е в края на тази рецесия, в края на земеделския сезон, земеделските производители да са оживели, и да не гледаме репортажи по какъв начин се изхвърля най-качествената българска продукция – плодове, зеленчуци. Да видя, че обществото е оживяло, това е моята цел.

В името на пазаронеустойчивата общественост аз съм в положение да понеса всички обиди и клюки, те изобщо не ме тормозят. ”, добави Танева.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 хабиби (преди 9 секунди) Рейтинг: 103 | Одобрение: 18 Ама то, до момента в който си надрусана, какво да те тормози? Има ли "бело ", всичко е ок за теб. Няма да не помни, при оставката на кабинета Борисов-2, по какъв начин се хилеше като пача зад него... Явно беше прекалила с линийките... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР